Capi Europe - Virtual product placement app


Voor Capi Europe mixt en matcht Into potten en planten. In een app zie je welke combinatie aansluit op jouw stijl en inrichting.

Capi Europe - Virtual product placement app

Mix & Match App
 Met de Capi Mix & Match-app creëer je gemakkelijk jouw potplant-combinatie. Swipe de potten en planten naar links of rechts om een goede match te vinden. Je kunt de potten filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl of vorm. Daarnaast vind je in de app meer informatie over de betreffende pot en plant. Ook kan je met één druk op de knop zien of de gekozen combinatie in jouw interieur past. 

Development challenges
 Pot en plant moesten in drie verschillende omgevingen toch op elkaar aansluiten. Voor de 'Favorieten'-page, de 'Detail'-page en de 'Camera'-page werden alle visuals handmatig aangepast. Met een realtime camera is het bovendien mogelijk om niet alleen de plant en pot te projecteren, maar ook in te zoomen. Hiervoor moet alles natuurlijk in verhouding blijven. 

IntoApps zorgde ervoor dat het switchen tussen kleuren zo makkelijk mogelijk is. Daarnaast kunnen alle potten gefilterd worden op merk, kleur en stijl. 

Capi Europe
 Capi Europe maakt ongewone binnen- en buitenpotten, met een licht gewicht en uniek design, in alle soorten en maten. Bovendien zijn ze potten vorst-, UV- en vochtbestendig. Elk Capi Europe-product is uniek: te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. 


Capi Europe - Virtual product placement app
Meer weten? Neem contact op.