Matchwinner - Second screen quiz applicatieIn samenwerking met RTL 7 ontwikkelde IntoApps de Matchwinner App. De app sluit aan bij het gelijknamige programma op RTL 7. Via de Matchwinner App ontvangen deelnemers elke dag 11 vragen, waarmee ze hun eigen voetbalkennis op de proef stellen.

De app
Deelnemers kunnen zich aanmelden en vervolgens een favoriete Eredivisie- en amateurclub kiezen. Hierna start het spel, waarbij je elke dag elf vragen krijgt voorgeschoteld. Het thema van de vragen verandert iedere dag, maar je moet altijd zorgen dat je ze binnen de tijd beantwoordt. Dat is lastig, zeker omdat je maar tien seconden hebt en de vragen behoorlijk pittig zijn. Aan het eind van elke quiz zie je hoeveel vragen je goed hebt beantwoord. Je kunt proberen om de quiz beter te maken, maar hebt ook de optie om voor een ander thema te gaan.

De Matchwinner App houdt de behaalde scores bij, zodat je kunt zien hoeveel punten je hebt gescoord en hoe goed je bent in bepaalde categorieën. Met de scores houd je ook de algemene, wekelijkse en dagelijkse ranglijsten bij, waarbij je ziet hoe goed je het in verhouding tot andere spelers hebt gedaan. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk voetbalbadges te verdienen, wat je doet door alle quizzen te doorlopen.


Matchwinner
Wilfred Genee presenteert de nieuwe voetbalquiz Matchwinner, een programma waar de deelnemer geld kan verdienen voor een amateurvoetbalclub. Hiervoor moet hij of zij antwoord geven op lastige en uiteenlopende voetbalvragen.

De Matchwinner-app is gratis te downloaden in de App Store. 


Matchwinner - Second screen quiz applicatie
Matchwinner - Second screen quiz applicatie
Matchwinner - Second screen quiz applicatie
Meer weten? Neem contact op.