Parcify

Track and trace

Customer webtool

Parcify bezorgt pakketten waar jij dat wilt en wanneer jij dit wilt. De Track&Trace pagina geeft consumenten de mogelijkheid om direct de status van de levering te bekijken.

Begin 2017 lanceerde Parcify haar mobiele applicaties voor Android en iOS. Steeds meer webshops maken gebruik van de Parcify service binnen het check-out process. De Track&Trace pagina biedt een alternatief naast het gebruik van de mobiele app.

UX/UI design

IntoApps ondersteunde Parcify bij het opzetten van een logisch UX design passende bij de fasering van de Parcify dienstverlening en voorzien van een mooie UI skin. Het design is mobile first/responsive vormgegeven.

Direct overzicht van levering

De Track&Trace pagina geeft consumenten direct inzage in de status van de levering en tevens welke stappen reeds zijn afgerond en welke fases nog dienen te worden voltooid.

Wijzigingen

Binnen het platform hebben consumenten de mogelijkheid om adressen en datum/tijdstip van het bezorgmoment te wijzigen. Tevens is het mogelijk om vanuit de pagina de betaling te voldoen.

Chat ondersteuning

Heeft de user een vraag? Dan kan de chat integratie binnen het platform worden gebruikt. Dit zorgt voor een optimale digital user experience, wat een belangrijke onderscheidende factor is van Parcify.

Meer weten? Neem contact op.