Teradata - conferentie applicatie


Voor een conferentie voor 400 werknemers ontwikkelde IntoApps een unieke Teradata applicatie. Teradata is de wereldleider op het gebied van analytische data platforms, marketing en analytische applicaties en consulting.

Teradata - conferentie applicatie

De applicatie is beschikbaar gemaakt ter ondersteuning van een Teradata congress in Kuala Lumpur. Door middel van de applicatie hebben gebruikers de mogelijkheid om een eigen event agenda samen te stellen door zich in te schrijven voor de diverse sessies. De web-based iOS en Android applicatie geeft per sessie een overzicht van beschikbare informatie, zoals: locatie, spreker(s), tijdstip, etc. Vanuit de applicaties hebben de deelnemers de mogelijk om te interacteren met de verschillende sessies. Het publiek bij de sessies kan hierbij reageren op stellingen, vragen stellen en tevens de sessie evalueren.

Voor deze conferentie is iBeacon technologie ingezet. iBeacons kunnen middels een applicatie gericht informatie sturen naar een smartphone tot een afstand van 50 meter. Via Bluetooth kan een app de nabijheid van een iBeacon inschatten. In elke sessieruimte was een iBeacon geplaatst. Wanneer de bezoeker deze ruimte binnen kwam, verscheen in de applicatie de juiste informatie over de sessie door middel van een pushbericht. Ook kregen de bezoekers middels iBeacon een persoonlijk welkom bij aankomst bij het hotel en informatie over de conferentie. Middels push berichten kreeg de bezoeker tevens persoonlijke informatie over busvervoer en overige communicatie.


Teradata - conferentie applicatie
Meer weten? Neem contact op.