Delhaize

Event app

Meerdere malen per jaar organiseert Delhaize een interne meeting voor haar werknemers. Speciaal voor de Delhaize werknemers ontwikkelde IntoApps de Delhaize Event App die de aanwezigen informeert over allerlei zaken rondom de bijeenkomsten. Binnen de Event App hebben bezoekers toegang tot het programma, de plattegrond van de locatie en interessante nieuwsitems over het event.

Daarnaast is binnen de Event App de PresentersWall tool geïntegreerd voor live interactie momenten gedurende de bijeenkomsten. Op verschillende momenten tijdens de bijeenkomsten werd interactie gecreëerd door middel van online voting. Bezoekers konden vragen beantwoorden waarvan de resultaten direct live gepresenteerd werden. Na afloop van de bijeenkomst kon er via de app direct geëvalueerd worden. 

De app werd niet enkel tijdens het event ingezet, maar was ook een mooi middel om het contactmoment met de bezoekers te verlengen. Door middel van pushberichten werden de bezoekers voorafgaand aan de bijeenkomst al geënthousiasmeerd en geïnformeerd over de inhoud van de dag. Achteraf kregen bezoekers ook een berichtje met een bedankje voor hun komst en deelname. 


Update
De Delhaize-app wordt per event geupdate. Er worden eventuele nieuwe functionaliteiten toegevoegd: zoals de mogelijkheid om foto’s te laten zien. Aan het einde van het event kunnen de aanwezigen ook een evaluatie invullen over de dag, de sprekers en de locatie. Zo wordt de app per event direct geoptimaliseerd.

Pushberichten
Met de app kan Delhaize pushberichten sturen voorafgaand aan event, bijvoorbeeld om werknemers te enthousiasmeren, maar ook na het event als dankbericht. 

Meer weten? Neem contact op.