Stedelijk Onderwijs

Spot it mobile app

Inspiratie delen in onderwijs

Stedelijk Onderwijs was op zoek naar een digitale oplossing voor het breed verspreiden van inspiratie in het onderwijs. Dit resulteerde in een mobiele app voor iOS en Android.

Spread the word

Inspiratie in het onderwijs blijft veelal hangen bij het individu. Stedelijk Onderwijs greep dit gat in de onderwijs toepassingen aan om een inspiratie platformen voor de aangesloten onderwijsinstanties en scholen op te zetten.

Posts

Gebruikers, medewerkers van de scholen, van de apps hebben de mogelijkheid om zelf posts te creeren (zowel online als offline). Deze posts zijn gelinkt aan de school waarvoor de user werkt en een locatie waar de posts is gepubliceerd.

Onderlinge interactive

Middels de apps is het mogelijk om posts van andere te bekijken. De posts kunnen gefilterd worden op:

  • Thema
  • School

De gecreerde posts worden getoond op een map, wat zorgt voor een geografische verspreiding van inspiratie en tevens relevant is om te zoeken.

Ook is het mogelijk om posts te liken of om op posts te reageren.

Puntensysteem

Scholen worden gestimuleerd om actief te zijn binnen de apps aan de hand van een punten sys-tem. Het creeren van posts levert punten op. De school met aan het einde van het jaar de meeste punten wint een geldbedrag te investeren in het delen van inspiratie op scholen.

Meer weten? Neem contact op.